Selasa, 28 September 2010

~biarkan kami begini selamanyerrrr!~

dh lme aku x update blog aku ni,,,, dg brsarg n brhbuk ni.... hu9!!! pew erk aku nk tls???? emmmm nk cter ckit r pew y brlku spnjg mggu ni.... mmg rndu gler kt dorg ni.... bump,ac,qilah,min, k.pon,yana,libby,k.fadz,aten,alin,fafa,nurul n jirn2 blik aku ni, 302 n 304.... hu9!!!!

DDA-UTM

slme 1 mggu aku mmerh otk mnjwb test, sudh tbenyerr aku mrenlease tension aku... hu9!!!!
aku m'enjoykn dri brsme kwn y aku syg sgt9!!!! bump,qilah n k.pon!!!! syg kmoo smue sgt9 taw!!!!ble kte nk kuar ag erk???? ktorg g shopping2, kroke n tgk muvee..... puah ati gler... msg2 mnyopingkn dri....hakz9!!!! leps puas mmbuang duet d butk, watsons n rject shop, ktorg g krok... 4 buah lgu ksmuenyer!!! mmg lawk r.... ciap joget2 lg.... ktorg relax cbntr d rasamas cblm mnymbung smule aktvti ktorg iai2 tgk muvee cter 4madu.... pech prut d buatnyerr!!! ha9!!!!

artis baru..hu9!!!
dda seksyen 14
santai d rasamas
rehat sebentar bersama french fries...hu9!!!
our fwenzzshipp like lollipop!!!!
biarkn kmi bgni slamenyer!!!
lepas ni kte lawn bowling lak erk!!!! love u all 4 ever!!!







Rabu, 22 September 2010

~W.T.F~

SPS!!!!! KO BUAT AKU BENGANG!!!!
X BYR BIL AIR N ELEKTRIK KEW?????
PEW MASLH IKIP NI???
AKU BYR MHAL2 CM NI KO BLS KT AKU???
CKP LEPS RYER DH SETEL MSLH AIR TP JNJI2 MNIS JEW SMUE 2
BAK KTE PPTH 'UMPMA MENANAM TEBU D TPI BIBIR'
TLG LA JGN BUAT KMI CM NI
KN DH TAW STIAP TAUN MMG MSLH Y SME AKN TMBUL
JD PNDAI2 LAH MNYELESAIKN MSLH 2
MMG SIAL!!!!

WHAT DE FUCK, SPS!!!




Sabtu, 18 September 2010

~aku semakin gemuk!!!~

OHHH TIDAK!!!!!!!!! bert bdn aku smkn naek!!!! ini smue krne ary ryer,,, ngeh9!!! cm ne x naek bert bdn ctiap g bryer umh org mmg wjib mkn,,, bkn bskut2 ryer tp smuenyer mknan bert cm nsi mnyk, lontong, sate, nsi briani, mee soto, lksa n byk2 ag.... x trtlis aku smuenyer... byk sgt.... hu9!!! sluar jeans n bju y biase aku pkai smuenyer trse cm kcik....aku kew y smkn besr ataw bju n sluar aku 2 y smkn kcik??? hu9!!!

antara cara2 mnggmukkn badn


Khamis, 16 September 2010

~betul kew?????~

btl kew pew y aku buat skrg ni??? aku xpham r dgn ati aku skrg ni!!! ya ALLAH!! bantulh hmbamu ini.... pn2 atiku tlh dktuk olh seseorg... pttkh aku mmbke pn2 2???? ptt kew aku trme dye??? png ase pkir sal ni.. aku akn cbe lg utk x msuk dlm dunia llki... aku dh serik d kecewakn olh mnusia brnme llki.... aku akn cbe slg aku brdye.... slg blh elk aku elk... doakn ksejhteraan n kbhgiaan aku ea,,,, thanz frenzzz!!!!

patut kew aku trme dye???
jiwa kacau

Rabu, 15 September 2010

~pinggan ohhhh pinggan~

eeemmm nk cter kit ni.... sepnjg ryer ni, keje aku bsuh pnggn jew.... dop kre pg kew ptg kew mlm kew mmg keje aku bsuh pnggn jew,,,, uishhh mmg lth,,,,asyk brdri depn sink jew.... sink pown dh bosn tgk mke aku ni!!! kte sink,"asyk2 mke daq ni...xdop org len doh kew???"hu9!!!!
tp xpewlh...ble ag nk brbkti kt umh aku ni....!!! se sg klu aku dop bsuh smue pnggn 2 spew ag nop bsuh.... hu9!!! harpkn adq aku mmg x r.... hu9!!!




~jalan-jalan kew kuantan~

cemalm 14/9/2o1o, 1 fmly aku y besr (tok,tokki,mokteh,ayahteh,spupu2,ibu,ayah,makdek,uncle) g bryer kuantn umh cik long kat tmn indrapura.... pg2 ag kmi brtolk kew sne n blk leps isyak.... hu9!!! cmntra group2 org tue brmusyawarah, aku n spupu2 aku g enjoy tgk wyg kt ECM... tgk cter PHIRANA... bez gler!!! hu9!!!

GROUP VATERAN
GROUP MUDE MUDI

Isnin, 13 September 2010

~TEST...TEST...TEST~

bke2 cuti ni trus test....mlsnyer....stdy pown x ag...ble nk strt stdy ni???keadaan malsn okmo!!! wake up meera!!!kbow nop brjye tp mls!!!hu9!!!mmg dr dlu doh gni...hangt2 tahi aym jew...tp aku xley biarkn prasaan mls 2 mnguasai dri...aku akn lawn...chaiyok9!!! aja2 fighting, meera!!!!

stdy hard, stdy smart

try ur bezz, meera
wish u luck, meera!!

ade 7 paper ag x test...y dh test subjek penkhususan it & pencarian mklumat... sush gler doe(cbb x stdy..hu9!!!)aku maen hentm jew,,,bez jgak erk maen tembk2 ni....hu9!!! y plg aku tkt skrg ni AL-JABAR, GEOMETRI & TRIGONOMETRI, FIZIK DAN LUKISAN KEJURUTERAAN.... wish me luck erk!!! knpew lh aku kne ambk smue2 sbjek ni,,, germ tol!! de kaitn kew ngn keje aku 6ti??? (kcuali LK..LK mmg wjib)...cm ne la aku nk stdy ngn smue sbjek2 ni??? png doe nop mkir smue ni!! gne2 pown aku kne tmpuh gop....nk brjye truskn ushe..gd luck, meera!!!

~tired of waiting~

lgu TIRED OF WAITING by 2PM d tjukn khas utk bump binno n smue kwn2 y mngenli aku....
thanz 4 evrything coz mwrnai hdup aku dgn wrne2 y crie n brmkne!!! luv u all!!
2pm
ni salh 1 kumpuln dr korea y mnjd kgilaan kwn aku sorg 2,,, bump binno.... ni lg gmbr 2pm...
dlu aku x taw pown kmpuln2 ni wjud dlm industri seni... aku juz taw cter korea n lgu2 y de dlm cter 2,,, hu9!!! aku ni d krekn fntik jgak la dgn cter korea... brblik smule ngn kmpuln 2pm ni, aku taw y dorg wjud sejk aku dtg ikip n dprkenlkn olh mmber aku y fnatik gler2 ngn korea... hu9!!!! (jgn mrh erk bump) credit 2 bump!!! hu9!!!

~CAMAT ARY RYER~

pew erk aku nk coret kt cni??? ermmmm nk cter ckit la sal ryer taun ni,,, ryer taun ni cm dop brmkne kt aku.. tak taw r knpew,,, xde mood lgsg nk bryer,,, mgkn kete ibu aku xcident.. jd xley lh nk buat bryer.. dlm xde smngt nk bryer, byk jgak wet ryer y brjye aku kmpul... hu9!!! aku engt besr2 cm ni dh x dpt wet ryer tp dorg kte slgi x keje slgi 2 ley wet ryer...yuhuuuuu!!!! tq erk!!! ni aku post ckit gmbr ryer y x brpew nk hppening....
y kcik2 2 ank2 weks,,, smue 2 spupu spapat aku la 2..... cbuk ckli nk brgmbr... hu9!!! aku time kcik2 lu cm dorg r... smngt nk bryer tp lng cm biase jew... ryer n x ryer sme jew,,,, tp gne2 pown aku mmhon kemaafn dr ujung rmbt hngge hjung kki... SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN!!

Sabtu, 4 September 2010

~ikip student~


bezzfrenz 4 eva
ikip life
berbuka pose di pdg mpk


ni la kehidupan aku y ley aku gmbrkn  spnjg aku futhur stdy kt ikip..... kwn2 mmg bezz... hppening gler... mmg 1 kple r ngn aku. syyyygggg korunk!!!!

~meera,yana.qilah,bump,min,ac,k.pon,libby,alin,faten,fafa,nurul~

emmm lupe erk nk cter y aku ambk kos pew kt cni... msti korunk trtye2 kn... hu9!!! (biar x pown..wat sedp kew cter...hu9!!!) aku kt cni ambk kos civil engineering under utm,,, aku x taw cm ne ley trcmpk dlm kos ni... pdhal aku xde basic lgsg sal brkaitn ngn kos ni cam LK... tp xpew lh... aku ambk smue ni sbg cbrn utk aku lalui cblm aku brjye mndpt sglung diploma skli gus sgulung ijazah,,, insyaALLAH,,, amin..... de 8 subjek y prlu aku ketchup trmsuklh subjek koko...
ni antre subjek2 y aku ambk pd sem 1...
  • HUBUNGAN ETNIK
  • PENGKHUSUSAN IT & PENCARIAN MAKLUMAT
  • GEOMETRI & TRIGONOMETRI
  • FIZIK
  • LUKISAN KEJURUTERAAN AWAM
  • ALJABAR 1
  • ENGLISH PROFICIENCY
  • KO-KURIKULUM